Kataja arvelee Tiuran loikkausasian tulevan esille

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Sampsa Kataja arvelee puolueensa eduskuntaryhmän käsittelevän Tiuran puolueloikkauskohua seuraavan kerran kokoontuessaan.

Kataja ei kuitenkaan usko viime päivien uutisten vaikuttavan Tiuran asemaan kokoomuksen eduskuntaryhmän yhtenä varapuheenjohtajana.

– Ryhmän varapuheenjohtajat valittiin helmikuun alussa loppukaudeksi. Seuraavat valinnat tehdään eduskuntavaaleissa. Silloin äänestäjät ottavat kantaa, Kataja sanoi.

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen kieltäytyi erityisavustajansa välityksellä kommentoimasta Tiura-uutisia pääsiäisen aikana. Myöskään veteraanikansanedustaja Ben Zyskowicz ei suostunut kommentoimaan asiaa STT:lle.

Kun politiikassa on parin viime vuoden aikana noussut kohu tai skandaali, Marja Tiura on usein ollut mukana tavalla tai toisella.

Kielteistä julkisuutta alkoi sataa vaalirahakohun räjähdettyä käsiin kesällä 2008. Paljastui, että Tiura oli saanut pääasiassa Nova Groupin rahoittamalta Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistykseltä (KMS) tukea 20 000 euroa.

Tiura sai viime eduskuntavaaleissa ääniä neljänneksi eniten koko maassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.