Katso, miltä kuulostaa vatsastapuhumisen ja beatboxauksen yhdistelmä

Korpilahtelainen Petteri Hakanen, artistinimeltään Taika-Petteri ottaa Jakke-jääkarhun kovakantisesta laukustaan ja alkaa keskustella karvaisen kaverinsa kanssa. Tällä kertaa parivaljakko keskittyy vitsailemaan toisistaan, mutta yleensä keskusteluaiheet liittyvät kiusaamisen estämiseen, reiluun kaveruuteen, välittämiseen ja erilaisuuden hyväksymiseen.

Vatsastapuhujana tunnettu neljän lapsen isä käy Jaken ja monen muun hahmon, kuten Nikke Hakkaraisen kanssa vuosittain lukuisissa kouluissa puhumassa lapsille ja nuorille. Huumori on paras työkalu käsittelemään vaikeitakin asioita, kun vatsastapuhumisen lisäksi esityksiin on taitoa yhdistää beatboxausta ja jonglöörausta. Unohtamatta tietenkään tasapainoilua isojen esineiden kanssa.

– On helppo puhua aiheista, jotka ovat itselle tärkeitä, Taika-Petteri sanoo.

Vielä 12 vuotta sitten neljän lapsen isä työskenteli uskonnonopettajana Suolahden Telakkakadun koulussa ja lukiossa. Jo silloin mies oli pitkään esiintynyt esimerkiksi lastentapahtumissa, mutta varsinaisen päätyönsä ohella.

– Yhtenä aamuna olin ajamassa töihin Korpilahdelle Helsingistä, jossa olin ollut edellisen yön keikalla. Soitin matkalta vaimolle ja sanoin, että mitä jos jäisin hetkeksi pois opettajan töistä ja tekisin vain näitä hommia. Sillä tiellä ollaan edelleen, hän muistelee.

KSML.tv:n videolla Taika-Petteri ja Jakke-jääkarhu näyttävät, minkälainen lopputulos syntyy, kun vatsastapuhumisen yhdistää beatboxaukseen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .