Katso vauhdikas video Schildtin lukion vanhojentansseista

Vanhojen tansseja on Jyväskylän lukioissa tepsuteltu jo perjantaiaamusta alkaen. Illalla on vielä vuorossa Hipposhallissa vietettävät kaikkien lukioiden yhteiset tanssiaiset.

Schildtin lukion Viitaniemen toimipisteessä entisen "Synkkarin" oppilaat tanssivat muun muassa erilaisia valsseja, tangoa ja vauhdikkaampiakin tansseja, kuten Virginia reel -tanssin sekä Salty dog ragin katselijoiden iloksi.

Lopuksi ohjelma huipentui itse suunniteltuun ohjelmanumeroon, jossa oli vauhdikkaita juonenkäänteitä. Etelän lämpöön suunnanneet vanhat joutuivatkin pakkolaskeutumaan lentokoneella keskelle viidakkoa ja jopa leijonan jahtaamaksi.

Nuoret miehet mustissaan ja neidot kaikissa sateenkaaren väreissään hehkuivat kilpaa tanssin iloa.

Ennen tanssinumeroa haastatellut Iris Lehtonotko, Jasmin Bargwardt, Mirva Toivio, Pihla Kilpeläinen, Viivi Keinänen ja Salla Kovanen jännittivät tanssien sujumista.

– Eka jännittää eniten sen takia, että se on ensimmäinen, mutta kyllä tuo oma tanssikin jännittää, kun se on kaikkien vaikein, nuoret naiset kommentoivat.

Pukuja neidot olivat löytäneet kuka mistäkin: nettikaupasta, puolitutulta. Olipa yksi tehnyt puvun itsekin mummon ja äidin avustuksella.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .