Katso video: Sauli ja Jenni saivat jälkikasvua – Ei ollut kätilölle tarvetta

 

Jämsän Hirvikartanosta kantautui iloisia uutisia, kun reilut kaksi viikkoa sitten hirviemo Jenni vasoi kaksi pienokaista.

– Synnytys meni oikein hyvin. Terveet kaksoset tuli, eikä ollut kätilölle tarvetta, kertoo Hirvikartanon isäntä Jouko Partio.

 

Hirvikartanossa ollaan eletty alkuun hiljaiseloa, jotta vasakaksoset ovat saaneet kasvaa rauhassa. Kaksikko onkin viihtynyt hyvin toistensa seurassa.

– Voisi sanoa, että kaksin tuntuu olevan kivempaa. Kyllä nämä vasat ovat tykänneet yhdessä temmeltää. Nyt jo ne kipittävät hienosti ympäri aitausta, kertoo Jouko Partion vaimo ja Hirvikartanon toimitusjohtaja Susanna Partio.

Sauli-isä ei ole osannut sopeutua isyyteen kovinkaan hyvin. Hänet on jouduttu aitaamaan erilleen poikasista.

– Tuntuu, että isästä on enemmän vaaraa vasoille, kuin vaikkapa ihmisistä. Olemme aidanneet Saulin erilleen muusta perheestä, jotta vasat saavat rauhassa temmeltää menemään, Susanna kertoo.

 

Hirvikartano aukeaa kokonaisuudessaan huomenna yleisölle. Hirvivasoja pitää toki lähestyä rauhallisesti ja kunnioittaa. Toinen vasoista on naaras, mutta toisen sukupuoli on vielä epävarma.

– Vasoista on välillä hieman haasteellista sanoa, eikä se heti näyttäydy, että kumpaa puolta edustetaan. Kun saadaan sukupuolet selville, voisi olla nimiäänestyksen aika, pohtii Susanna Partio.

Hirvet on Hirvikartanossa nimetty yleensä tunnettujen iskelmätähtien mukaan. Nyt sattuneista syistä ei Aarokaan olisi pöllömpi nimivaihtoehto, jos toinen vasoista urokseksi ilmenee.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .