Kaupunginhallituksen jäsen syyttää naisten uimavuoroja "mamuvuoroiksi" – ehdottaa maahanmuuttajille saavissa kylpemistä

Jyväskylän kaupunginhallituksen jäsen Teemu Torssonen (ps.) on ottanut kovin sanoin kantaa kaupungin suunnitelmaan aloittaa Vaajakosken uimahalli Wellamossa kokeilumielessä uinti- ja kuntosalivuorot vain naisille. Keskisuomalainen kertoi kokeilusta eilen.

Torssonen kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan, että naisten vuorot ovat hänen mielestään paljastumassa "mamuvuoroiksi".

– Naistenvuoron esitteessä lukee: ”Uima-asuksi käy tavallisen uimapuvun lisäksi burkini tai märkäpuku”. Aika yllättävä veto uimahallilta, jossa uimashortsitkin ovat olleet kielletyt, Torssonen kirjoittaa.

– Vaikka tämän isommasta asiasta ei ole kysymys, niin kait kunnan toimielimissä rupeaa olemaan jonkinlaista käsitys siitä että jatkuva oman kansan upottaminen alkaa nostattaa aaltoja, joten tarvitaan vähän hienostuneempia keinoja tehdä maahanmuuttajien olo kotoisammaksi, Torssonen toteaa.

Torssonen vihjaa blogissaan kokeilun aiheuttavan kustannuksia, jos miesuimavalvojat joutuvat vaihtamaan työvuorojaan.

Hän kirjoittaa myös, että maahanmuuttajille olisi syytä kertoa Suomessa vallitsevista tavoista.

– Jos niiden mukaan ei parane toimia, niin sitten pitää ottaa vauhtia suomalaisista perinteistä ja kokeilla kylpemistä kotona vaikkapa saavissa, valtuutettu kirjoittaa.

Naisten uintivuoro järjestetään Wellamossa kerran kuussa perjantaisin klo 18–20.30. Tähän tietoon naisten perjantait ovat 19.1., 9.2., 16.3., 6.4. ja 4.5.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .