Kenelle Vuoden keskisuomalainen 2012 -tunnustus?

Vuoden keskisuomalainen 2012 -tunnustuksen saajaksi otetaan ehdotuksia vielä noin viikon ajan. Ehdotuksia voi lähettää sähköpostilla tai tekstiviestillä 30. marraskuuta saakka.

Sanomalehti Keskisuomalainen myöntää tunnustuksen toista kertaa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa myönnetty tunnustus luovutettiin kirjailija-toimittaja Aino Suholalle. Tänä vuonna tunnustuksen saa eri henkilö.

Lehti etsii tänäkin vuonna tunnustuksen ansainnutta henkilöä yhdessä lukijoidensa kanssa. Voittajaa etsitään kaksivaiheisen kilpailun avulla.

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa lukijat voivat ehdottaa ketä tahansa maakunnan henkilöä Vuoden keskisuomalainen 2012 -tunnustuksen saajaksi.

Tarkoituksena on etsiä henkilöä, joka on tehnyt jotain merkittävää oman maakuntansa hyväksi tai hän on omalla toiminnallaan osoittautunut esimerkilliseksi keskisuomalaiseksi.

Ehdokas voi olla valtakunnallisesti tunnettu poliitikko tai maakunnan aktiivinen vaikuttaja. Hän voi myös olla menestynyt urheilija, liikunnan parissa merkittävää työtä tehnyt henkilö, taiteilija, muusikko tai näyttelijä.

Tunnustuksen voi ansaita myös tavallinen henkilö, joka omilla arkisilla teoillaan saa paikkakuntansa asukkaat hyvälle mielelle. Hän voi olla esimerkiksi naapurinsa ilahduttanut henkilö tai asiakkaidensa mieleen jäänyt kyläkauppias.

Finaalissa 20

Lukijoiden esittämistä ehdokkaista kymmenen eniten ehdotuksia saanutta henkilöä pääsee finaaliin.

Jatkoon päässeiden henkilöiden lisäksi toimituksen raati asettaa finaaliin toiset kymmenen henkilöä niin, että joulukuun alussa kilpailun toisessa vaiheessa julkistetaan 20 finalistia. Heidän joukostaan lukijat äänestävät voittajan.

Finaalissa äänestysaika on 1.–17.12.

Vuoden keskisuomalainen 2012 -voittaja julkistetaan 21. joulukuuta.

Kilpailun molemmissa vaiheissa äänestäneiden kesken arvotaan Keskisuomalaisen tuotepaketteja yhteensä 20 kappaletta.

Näin äänestät

Kuka mielestäsi on ansainnut Vuoden keskisuomalainen 2012 -tunnustuksen?

Ehdota omaa suosikkiasi sähköpostilla verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi. Kirjoita viestiin ehdokkaasi nimi ja  perustelut, miksi juuri ehdottamasi henkilö ansaitsisi tunnustuksen. Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero) arvontoja varten.

Voit ehdottaa suosikkiasi myös tekstiviestillä kirjoittamalla viestiin TUNNUSTUS ja ehdokkaasi nimi. Esim. TUNNUSTUS Jaska Jokunen. Lähetä viesti numeroon 13520. Viestin hinta 0,70 euroa. Palvelu toimii kaikilla kotimaisilla operaattoreilla.

Lukijoiden ehdotuksia kerätään 16.–30.11. välisenä aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä

Jyväskylän yliopistolla aavistuksen Itä-Suomen yliopistoa väljempi maskilinjaus – perjantaina saattaa tulla uusi ohjeistus

Hankasalmen uusi koulukeskus täyttää sekä opettajien että oppilaiden toiveet – "Niin ihana, että itkettää"

Jämsän koronapotilaat eivät altistaneet muita – ovatko tartunnat peräisin ulkomailta?

SAK:n jättävä Matti Huutola kaipaa tupoja ja konsensusta takaisin – "Suomi ei pärjää kuin sopimalla – selkävoittoja ei kannata hakea"

Gummeruksenkatu avataan jälleen liikenteelle – kaupunki kehottaa erityiseen varovaisuuteen tietyön kohdalla koulujen alettua

Muistokynttilät syttyivät Laukaan keskustassa, mutta poliisi ei vahvista kuolemaa – Naapurusto ihmettelee viranomaisten vaikenemista

Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.