Nyt on kesäistä, mutta sääpettymys saattaa olla ilmassa: "Ei mitään massiivista"

Keski-Suomessa päästään tällä viikolla nauttimaan kauniin kesäisistä päivistä. Yhden pettymyksen lämpimän sään ystävät joutuvat kuitenkin nielemään: hellerajaa tuskin ylitetään.

Tänään keskiviikkona on päästy nauttimaan jopa 22-23 asteen lämpötilasta.

Ilmatieteen laitoksen päivystävän meteorologin mukaan huomenna torstaina luvassa on pilvisempi ja viileämpi päivä, mutta viikonloppuna lämpötila nousee todennäköisesti yli 20 asteen.

– Huomenna lämpötila jää monin paikoin alle 20 asteeseen ja luvassa voi olla sadekuuroja. Perjantaina lämpötila voi nousta jopa 23 asteeseen, mutta viikonlopun sää näyttää vielä epävarmalta. Sateita kulkee Keski-Suomen yli lauantain ja sunnuntain aikana, mutta vielä ei voi sanoa, mihin sateet osuvat ja kuinka runsaita ne ovat, meteorologi Henri Nyman kertoi keskiviikkona.

Ensi viikko alkaa kesäisenä

Voimakkaita sateita ei kuitenkaan Keski-Suomeen ole luvassa ja enimmäkseen lämpötila pysyttelee 20 asteen paremmalla puolen.

Myös ensi viikko alkaa Nymanin mukaan kesäisissä merkeissä.

– Lämpötila pysyttelee ainakin alkuviikosta 20 asteen tuntumassa. Ajoittaisia sadekuuroja voi olla luvassa, mutta mitään massiivisia sateita ei ole näkyvissä. Voisi sanoa, että vuodenaikaan nähden melko tyypillistä säätä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .