Keski-Suomen PS-nuoret ja Odinit samassa tapahtumassa: "Ei tarkoita, että tuemme"

Keski-Suomen Perussuomalaiset nuoret ovat osa lauantaina Lounaispuistossa järjestettävää Suomi – Yhteinen asiamme -tapahtumaa. Tapahtumaa kuvataan koko perheen tapahtumaksi, jossa isänmaalliset toimijat esittelevät toimintaansa.

Tapahtumaan osallistuvat muun muassa Suomen Sisun Keski-Suomen ja Varsinais-Suomen piirit, Itsenäinen Suomi ry, Homma, Rajat Kiinni ja Soldiers of Odin Jyväskylä. Esimerkiksi suojelupoliisi pitää Soldiers of Odinia avoimen muukalaisvastaisena järjestönä.

– Perussuomalaiset nuoret on yksi tapahtuman osallistujista. Me emme ole tapahtumaa järjestämässä, Keski-Suomen Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Teemu Torssonen linjaa.

– Vaikka odineilla on ollut sellainen omanlaisensa mediahuomio viime aikona, me emme nähneet siinä mitään ongelmaa, koska me olemme vain yksi osallistuja ja meillä on se meidän oma juttumme. Siellä on myös muita osallistujia ja odinit on yksi siitä joukosta, Torssonen sanoo.

Puheenjohtajan mukaan perussuomalaisten osallistuminen tapahtumaan ei ole tuen osoitus toisten toimijoiden agendalle tai olemassaololle.

Perussuomalaisten valtakunnallisen nuorisojärjestön puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen sanoi aiemmin tänä vuonna, järjestö kannattaa katupartioiden perustamista Suomeen.

Lounaispuistossa järjestettävän tapahtuman ohjelmassa on muun muassa poniajelua, kasvomaalausta ja ilmapallojen jakamista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .