Keski-Suomen Vihreät nimesi ehdokkaita eduskuntavaaleihin – Leena Lyytinen Jyväskylästä ja Anna-Kaisa Vierinen Jämsästä täydentävät listaa

Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Leena Lyytinen ja Jämsän kaupunginvaltuutettu Anna-Kaisa Vierinen lähtevät Keski-Suomen Vihreiden ehdokkaiksi kevään eduskuntavaaleihin. Keski-Suomen Vihreiden piirinhallitus teki päätöksen kokouksessaan torstaina 15. marraskuuta.

Varhaiskasvatuksen opettaja, kasvatustieteiden kandidaatti Leena Lyytinen on Jyväskylän kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen sekä Keski-Suomen maakuntavaltuutettu.

– Suomen perhepolitiikka kaipaa terävöittämistä ja selkeämpää strategiaa. Keski-Suomi tarvitsee maanläheisen ruuhkavuosivanhemman puolustamaan ympäristöämme, jotta se säilyy myös tuleville sukupolville, Lyytinen toteaa.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Anna-Kaisa Vierinen on Jämsän kaupunginvaltuutettu ja Keski-Suomen maakuntavaltuutettu. Hän työskentelee asiantuntijana Työ- ja elinkeinotoimistossa.

– Yhteiskunnan hyvyyttä voisi mitata sillä, miten se kohtelee kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Elämä on arvaamatonta ja itse kukin voi joutua tilanteeseen, jossa ei omin avuin enää pärjääkään, Vierinen sanoo.

Keski-Suomen Vihreät asettaa eduskuntavaaleihin täyden listan eli 14 ehdokasta. Aiemmin on nimetty Touko Aalto, Bella Forsgrén, Ilona Helle, Nico Holmberg, Tommi Liinalampi, Unto Mikkonen, Irina Tuokko ja Hannele Vestola.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .