Keski-Suomen liitto sai suurimman potin – Kevalta 50 000 euroa esimiesten koulutukseen

Keva myönsi työelämän kehittämisrahaa yhdeksälle hankkeelle yhteensä 300 000 euroa.

Keski-Suomen liiton hanke on saanut 50 000 euron rahoituksen työeläkevakuuttaja Kevalta. Muutos tehdään yhdessä - esimiehen johdolla -nimisen hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki sote- ja maakuntamuutoksessa olevat esimiehet Keski-Suomessa.

Hankkeen tavoitteena on varmistaa työn sujuvuus ja henkilöstön muutosvalmius ja työkykyisyys tulevassa sote- ja maakuntauudistuksessa. Esimiehille opetetaan hankkeessa esimerkiksi tunteiden johtamista, ihmisten innostamista sekä työntekijöiden motivointia uudistusten keskellä.

– Olen sote- ja maakuntauudistuksen henkilöstöasioista vastaavana erittäin iloinen ja innostunut siitä, että pääsemme kehittämään hanketta Kevan kehittämisrahan avulla, Jyväskylän kaupungin henkilöstöjohtaja Arja Aroheinä toteaa.

Keva myönsi työelämän kehittämisrahaa 300 000 euroa, yhteensä yhdeksälle hankkeelle. Keski-Suomen liiton saama raha oli rahallisesti suurin. Myös Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy sai 50 000 euroa hankkeeseen, jossa kehitetään sote-organisaation johtamista. Hankkeen konkreettiset tavoitteet liittyvät sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyseläkkeiden vähentämiseen sekä työhyvinvoinnin parantamiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.