Keski-Suomessa ei uusia todettuja tartuntoja, koko maassa vahvistettu kahdeksan

Keski-Suomessa ei ole varmistettu uusia koronavirustartuntoja. Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n torstaina päivitettyjen tietojen mukaan tartuntoja on edelleen 137 eli edellisestä tartunnasta maakunnassa on kulunut 28 päivää.

Kuitenkin Keski-Suomen sairaanhoitopiiri vahvisti maanantaina, että sen alueella todettiin viime perjantaina yksi uusi tartunta. Tartunta ei ole todennäköisesti näkynyt tiedoissa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin vs. johtajaylilääkäri Juha Palonevan mukaan tiedonsiirtymisen viiveen vuoksi.

THL myös tilastoi tartunnat potilaan kotikunnan perusteella, ei sen perusteella, missä tartunta on todettu.

Suomessa todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa

Suomessa on todettu vuorokauden aikana kahdeksan uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Varmistettuja tartuntoja on Suomessa nyt yhteensä 7 273. Eilen uusia tartuntoja todettiin kolme.

THL ilmoittaa tautiin kuolleiden ja sairaalahoidossa olevien määrän tällä hetkellä kolmesti viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tautiin liittyviä kuolemia on tähän mennessä raportoitu 329. Viimeisin kuolemantapaus on raportoitu viime viikon perjantaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.