Erityisesti pohjoinen Suomi oli viikonlopun onnekkain rahapeleissä

Keski-Suomeen saatiin viikonloppuna useita onnekkaita, kun niin lauantaina kuin sunnuntaina eri puolille maakuntaa jaettiin erilaisia ja -kokoisia potteja rahapeleistä.

Perjantaina Kenossa ei onnekkaita ollut vielä Keski-Suomessa. Toinen 9-tason potti oli pelattu yhdellä eurolla Nivalan R-kioskilla, jossa voittaja kuittasi itselleen 50 000 euroa. Toinen osuma pelattiin Padasjoen R-kioskilla, jossa 50 sentin panoksella pelannut voitti 25 000 euroa.

Lauantaina kuitenkin voittaja saatiin Keski-Suomeen, kun Suolahden R-kioskilla pelattu Keno osoittautui 30 000 euron arvoiseksi. Osuma tuli 8-tason pelinä euron panoksella "Kunkkunumeron" siivittämänä. Kunkkunumeron osuttua riviin voittaja sai pottinsa kolminkertaisena.

Onnea lauantaina oli myös toisella henkilöllä Äänekoskella, kun vakion täysosuma jaettiin kymmenen hengen kesken. 5 651 euron potissa oli myös yksi jyväskyläläinen pelaaja. Kierrokselta löytyi peräti neljä täysosumaa, joista muun osuudet menivät helsinkiläiselle nettipelaajalle sekä kahdelle porukalle Ilomantsissa sekä Kemissä.

Sunnuntaina Keski-Suomessa onnea oli vielä Naapurit-pelissä, jossa 100 000 euron voitto osui Kemiin. Kemiläisen päävoittajan viisi lähintä mukana ollutta pelaaja voitti 1 000 kukin ja pienempiä voittoja jaettiin aina Keski-Suomen pohjoisosia myöten.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .