Keski-Suomessa pääsee rinteeseen jo keskiviikkona!

Laskettelukausi starttaa tällä viikolla Keski-Suomessa. Ensimmäisenä rinteensä avaa Jyväskylän Laajavuoren Hiihtokeskus. Laajiksessa rinteisiin pääsee itsenäisyyspäivän aattona, keskiviikkona kello 16 alkaen.

Itsenäisyyspäivänä rinteet aukeavat laskijoille myös Jämsän Himoksessa ja Muuramen Riihivuoressa. Hankasalmen Häkärinteet avaa kautensa puolestaan tulevana lauantaina.

Lumetusta kaikissa keskuksissa jatketaan yhä ja lisää rinteitä avataan hiljalleen.

Rinteet auki toistamiseen

Lumen ja pakkasen saapuminen Keski-Suomeen on tehnyt mannaa laskettelukeskuksille. Esimerkiksi Himoksella on lumesta ja kylmästä säästä otettu kaikki ilo irti ja rinteisissä ovat viime päivinä puhaltaneet reilu 45 lumitykkiä. Näin ollen Himoksessa saadaan auki muun muassa Keskimaa-rinne tuolihisseineen. Virallisia avajaisia Jämsän Himoksessa vietetään lauantaina.

Laskettelurinteet avataan Keski-Suomessa nyt toistamiseen tänä vuonna. Edellinen laskettelukausi päästiin nimittäin avaamaan ennätyksellisen myöhään, vasta tammikuussa. Pitkittyneen talven tulon vuoksi jouduttiin Himoksella viime joulukuussa jopa lomauttamaan henkilöstöä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .