Keski-ikäinen mies puukotti koulutyttöä kaupan kassalla Nokialla

Vuonna 1957 syntynyt mies puukotti vuonna 2000 syntynyttä tyttöä nokialaisessa kauppaliikkeessä keskiviikkona iltapäivällä. Uhri sai vakavia vammoja, ja poliisi otti epäillyn kiinni kaupan ulkopuolelta. Puukotus tapahtui Kankaantaan kaupunginosassa noin kello 15.30.

Poliisin mukaan tyttö oli tapahtumahetkellä kaupassa ostoksilla toisen tytön kanssa. Kassalla tyttöjen vieressä ostoksiaan pakannut nokialaismies kiinnitti poliisin mukaan huomionsa uhrin kännykän käyttöön ja puukotti tätä lähes välittömästi kerran ylävartaloon.

Paikalle hälytetty poliisi tapasi epäillyn kaupan ulkopuolelta ja otti hänet kiinni. Puukotettu tyttö vietiin sairaalaan hoidettavaksi.

Poliisi tutkii puukotusta tapon yrityksenä. Poliisi ei kerro motiivista tai muista tutkinnan yksityiskohdista esitutkinnan tässä vaiheessa. Esitutkintaa jatketaan torstaina epäillyn ja todistajien kuulemisella. Uhrin osalta poliisi palaa asiaan, kun hänen terveydentilansa niin sallii.

Sisä-Suomen poliisi on ollut yhteydessä alueen kriisiryhmään, joka on valmiina tarvittaessa järjestämään kriisiapua tytön koululla poliisin ja koulun henkilökunnan kanssa.

Poliisi: Nuori poika pahoinpideltiin samassa liikkeessä samanlaisessa tilanteessa

Puukotus Nokialla – Poliisi epäilee: kiinniotettu yritti tappaa

Siwassa ei ollut vartijaa puukotuksen aikaan