Keskisuomalainen on nyt tabloidi – anna palautetta tästä

Sanomalehti Keskisuomalainen ilmestyi tiistaina tabloidikoossa. Uusi tabloidikokoinen lehti jakautuu joka päivä vähintään kahteen osaan, joita kutsutaan kansiosaksi ja sisäosaksi. Osia voi olla erikoisliitteiden julkaisupäivinä kolme tai neljäkin.

Keskisuomalaisen toimitus kuulee mielellään lukijoidensa palautetta uudesta tabloidilehdestä. Voit lähettää palautetta verkossa täällä.

Tabloidikokoinen Keskisuomalainen jaettiin tiistaina valtaosaan niistä Keski-Suomen talouksista, jotka eivät ole laittaneet oveensa tai postilaatikkoonsa mainoskieltoa. Lehteä on tiistaina saatavilla myös monissa julkisissa paikoissa, kuten Jyväskylän busseissa.

Lehti sisältää samat tutut osastot ja lukijoiden suosikkipalstat, kuten mielipiteet, lyhyet, lukijoiden kuvat ja runot.

Suurin muutos lehden osastojen järjestyksessä on urheiluosaston uusi paikka kansiosassa, kun se tähän saakka on sijainnut perinteisesti lehden loppupäässä.

Kansiosan muita osastoja ovat pääuutissivu, pääkirjoitussivu, kotimaan uutissivut, talous ja ulkomaat.

Sisäosassa jotain uutta

Sisäosasta löytyvät tutut osastot ja lisäksi jotain uutta. Tänään-osaston jälkeen sisäosassa on teemaosasto, jossa teema vaihtuu joka päivä. Maanantaina teemana on Arki, jossa juttuaiheet kumpuavat ihmisen arjen ilmiöistä ja elämästä. Tiistain teema on Hyvinvointi, jonka aiheissa käsitellään ajankohtaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita.

Keskiviikkona teemana on Tiede, torstaina Ruoka ja perjantaina Autot ja liikenne. Lauantaisin vuorottelevat Koti sekä Erä ja luonto. Sunnuntaina on vuorossa Sunnuntaisuomalaisen tuhti 11 sivun lukemisto. Sisäosalla on myös oma ajankohtainen kansijuttunsa, jonka tekemisessä osastot vuorottelevat.

Sisäosassa sijaitsevat myös kulttuuriosasto, mielipiteet, Tänään-osastoon kuuluva Vapaa-aika menovinkkeineen, päivyreineen ja lukijan runoineen. Vapaa-aika-osastolla julkaistaan myös sudokuja ja ristikoita.

Sisäosan kaksi viimeistä aukeamaa sisältävät sarjakuvat ja tv- ja radio-ohjelmat arvosteluineen ja kolumneineen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .