Keskisuomalaisen jättikirppis valtaa pihan tänään – paikalla 150 myyjää sekä Peter Pan

Kirppis pidetääm kello 10-14 Keskisuomalaisen pihassa osoitteessa Aholaidantie 3.

Keskisuomalaisen perinteinen pihakirpputori järjestetään jälleen tämän viikon lauantaina Jyväskylän Aholaidassa.

Suositulle kirpparille on ilmoittautunut yhteensä noin 150 myyjää eri puolilta Keski-Suomea. Perinteisesti kirpputorilöytöjä on saapunut tekemään useita tuhansia vieraita. Myös tänä vuonna koko perheen tapahtumaan odotetaan runsaasti kävijöitä.

– Kirpputorilla on käynyt aina vilkas kuhina ja tapahtuma on ollut hyväntuulinen, iloitsee Keskisuomalaisen varapäätoimittaja Inkeri Pasanen.

Kaupankäynnin lomassa kirppisväelle on tarjolla myös ohjelmaa.

Team Rynkeby, blogikirppis ja Peter Pan

Mukana tapahtumassa on hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue Team Rynkebyn jäseniä. Heitä haastatellaan lavalla tasatunnein. Kävijöillä on myös mahdollisuus kokeilla maantiepyöriä ja saada vinkkejä pyöräilyharrastukseen,

Keskisuomalaisen toimitalon aulassa järjestetään Stoori-blogikirppis. Noin 10 bloggaria myy tavaroita, jotka ovat esiintyneet heidän blogeissaan.

– Siellä saattaa olla esimerkiksi itse tehtyjä lastenvaatteita, joita on esitelty blogissa, Pasanen vinkkaa.

Kirpputorilta löytyy lisäksi puuhanurkkaus lapsille sekä kahvi- ja herkkuteltta suolaisen ja makean nälkään. Lapsiperheiden iloksi paikalla nähdään myös Jyväskylän kaupunginteatterin suosittu Peter Pan kello 12.15–12.45.

Perinteeksi muodostunut pihakirppis on järjestetty vuodesta 2010 vähintään kerran vuodessa. Kirpputorin tuotto on joka vuosi lahjoitettu hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten hyväksi.

Kirpputori järjestetään lauantaina 2.9. Keskisuomalaisen toimitalon pihassa osoitteessa Aholaidantie 3 kello 10–14. Tervetuloa!