Näin Kesko muuttaa plussapistekäytäntöään: Hyödytkö sinä?

K-kauppojen Plussa-kanta-asiakasjärjestelmän palkintopisteitä ei enää ropise tilille yhtä paljon kuin ennen, vaikka ostokset olisivat pysyneet samanlaisina.

Plussakortilla tehdyistä ostoksista saa peruspisteitä. Palkintopisteille pääsee nykyään, jos ostaa kuukaudessa 350 eurolla K-ruokakaupoista tai määritellyiltä K-Plussan yhteistyökumppaneilta.

Aikaisemmin 500 palkintopistettä tuli jo 300 euron ostoksista. Pistekäytäntö muuttui tammikuun alussa.

Tuhat palkintopistettä saa nyt vähintään 500 euron ostoksista, kun aiemmin raja oli 400 euroa. Myös muut rajat ovat nousseet. 1 500 euron kuukausiostoksista saa peruspisteiden lisäksi 13 500 palkintopistettä eli yhteensä 15 000 pistettä, mikä tarkoittaa 75 euroa. Tuhannen plussapisteen rahallinen arvo on viisi euroa.

Käytäntö muuttui myös niin, että K-citymarketeissa palkintopisteitä saa ruokaostoksista, muttei enää käyttötavaraostoksista.

Kanta-asiakasjärjestelmää pyörittävän K-Plus Oy:n vt. toimitusjohtaja Tapio Näveri perustelee muutoksia asiakaspalautteella.

– Tutkimuksissa on selvinnyt, että asiakkaat arvostavat erityisesti heti ostotapahtuman yhteydessä saatavia etuja, joten niiden määrää Näveli lupaa lisätä.

Kaupparyhmien kanta-asiakasjärjestelmiä onkin moitittu siitä, että ne suosivat suuria kotitalouksia, mutta antavat vähemmän etuja yhden ja kahden hengen talouksille, jotka ovat kuitenkin enemmistönä.

Lue lisää aiheesta päivän painetusta Keskisuomalaisesta tai osta päivän näköislehti tästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

HS: Ulkoministeriön konsulipäällikkö syyttää ministeri Haavistoa pelolla johtamisesta

Linnassa juhlistetaan luotettavan tiedon välittämistä – Niinistön mukaan nykyaika on omiaan luomaan tilaa puolitotuuksille ja valheille

Liput nousevat salkoon 102-vuotiaalle Suomelle – valtakunnallinen paraati marssii Tampereella

Professori: Poliisilla ei ole vain oikeus, vaan velvollisuus aktiivisesti torjua uusnatsijärjestön toimintaa – kokoontumisen vapaus ei ole rajoittamaton oikeus

612-kulkue, Soldiers of Odinit ja natseja vastustavat ryhmät osoittavat tänään mieltään Helsingissä

Ulkoministeriön virkamiesjupakka sai alkunsa jo syyskuussa

Työnantajat sitouttavat nyt työntekijöitä sairauskuluvakuutuksilla – jo joka viidennellä suomalaisella on sellainen

Hornetit jylisevät lauantaina: Jyväskylässä muistetaan eversti Kannista ja Rovaniemellä kapteeni Degermania – Ilmavoimat kunnioittaa tilaisuuksia ylilennoilla

Kirri–Tikkakoski-moottoritietyömaa aiheuttaa muutoksia muun muassa ulkoilumahdollisuuksiin – päiväkodin lähellä räjäytellään, mutta ei päiväuniaikana

Jyväskylä sai edustajansa valtakunnalliseen liikennejärjestelmäsuunnitelman työryhmään

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.