Keskusta ei hyväksy Fimean päätoimipaikan siirtämistä Helsinkiin

Mäntylän mukaan keskeinen sijainti auttaisi neuvotteluiden järjestämisessä ja rahoituksen turvaamisessa.

Keskustan eduskuntaryhmä ei hyväksy sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylän (ps.) esitystä lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean alueellistamisen keskeyttämisestä ja päätoimipaikan siirtämisestä Kuopiosta Helsinkiin.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajisto linjaa tiedotteessa, että alueellistaminen on vietävä määrätietoisesti loppuun yhteistyössä Fimean henkilöstön kanssa.

He sanovat, että Fimean alueellistamisesta on voimassa oleva päätös ja toiminta Kuopiossa on viime vuosien aikana saatu tukevalle perustalle.

Ministeri Mäntylä: Fimealla oltava hyvä saavutettavuus

Fimean päätoimipaikalla pitää olla hyvä kansainvälinen sijainti, perustelee sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä (ps.) päätoimipaikan siirtoa.

Mäntylän mukaan Fimea on mukana kansainvälisessä kilpailussa, sillä rahoituksesta 80 prosenttia tulee kansainvälisistä lähteistä. Mäntylän mukaan keskeinen sijainti auttaa neuvotteluiden järjestämisessä ja rahoituksen turvaamisessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ministeri Mäntylä: Fimean päätoimipaikka siirtyy Helsinkiin

Uusimmat

Kotimaa

Maanantain tukilakot näkyisivät maalla, merellä ja ilmassa – matkustajalaivoja jäämässä satamiin, lentojen perumisista ei vielä tarkkaa tietoa

Hyvä Joulumieli -tapahtuma valloitti Jyväskylän Kävelykadun – keräykseen lahjoitettujen varojen turvin hankitaan kaikkiaan 28 000 lahjakorttia

Maanantain tukilakot näkyisivät maalla, merellä ja ilmassa – matkustajalaivoja jäämässä satamiin, lentojen perumisista ei vielä tarkkaa tietoa

Jyväskyläläismiehelle ehdollista vankeutta laittomista nuuskabisneksistä – aloitti välittämisen 16-vuotiaana

HSL:n tekemät lipuntarkastukset loppuvat VR:n kaukoliikenteen junissa keväällä

Mauri Pekkarinen väistyy maakuntavaltuustosta – Petri Honkonen valittiin uudeksi puheenjohtajaksi

Mitä ihmettä? Hippokselle ilmestyi alkuviikosta uusi pysäköintirajoitus, mutta loppuviikkoon mennessä se oli jo hävinnyt

Teollisuusliitto katkaisi mekaanisen metsäteollisuuden neuvottelut – muun muassa kiky-tunnit kiistakapulana

Paltan Aarto yllättyisi, jos postikiistaa ratkova työryhmä löytäisi nopean ratkaisun – "En varsinaisesti usko, että mitään uutta ja ihmeellistä sieltä selvitystyöryhmästä tulee esiin"

Telian matkapuhelinverkossa laaja häiriö – myös hätäpuheluiden soittamisessa ollut ongelmia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.