Keskusta kahmi loikkausten peruina enemmistön kunnanhallituspaikoista Uuraisilla

Uuraisten seitsenhenkisessä kunnanhallituksessa keskustaedustajat saivat neljän jäsenen enemmistön, kun valtuusto maanantaina valitsi jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Perussuomalaiset jäivät loikkausten jälkeen kokonaan hallituspaikkojen ulkopuolelle. Ensimmäisellä kaksivuotiskaudella heitä oli hallituksessa kaksi, keskustalaisia kolme. Vasemmistolla ja demareilla on edelleen yksi paikka, ja uutena riveihin tulivat kristillisdemokraatit yhdellä paikalla.

Merja Kinnunen (kd.) onkin ainoa uusi jäsen hallituksessa, missä jatkavat puheenjohtajana Liisa Stenman-Kässi (kesk.), nyt varapuheenjohtajaksi valittu Veli Hytönen (vas.), Olli Humalajoki (kesk.) Harri Palonen (kesk.), Susanna Kettunen (kesk.) ja Veli-Matti Arponen (sd.).

Valtuuston puheenjohtajana jatkaa Sari Rimmi (sd.). Myös varapuheenjohtajat Samuli Mattila (kesk.) ja Janne Kari (kesk.) jatkavat

Kettunen ja Kari siirtyivät perussuomalaisista keskustaan keväällä, samoin teki perussuomalaisten toinen hallitusjäsen, Mia-Riitta Allik, joka nyt erosi luottamustehtävistä saatuaan viran kunnan vanhustenhuollon johtajana.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .