Keskustan Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho eroavat – Taiveaho kertoo avioerohakemuksesta Facebookissa

Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho eroavat. Taiveaho kertoo Facebookissa parin jättäneen avioerohakemuksen tänään. Yhteisiä vuosia parilla on 12, Taiveaho kirjoittaa.

–  Olen pahoillani, ettemme osanneet tulla toinen toisiamme tarpeeksi puolitiehen vastaan. Elämämme on ollut kuitenkin monella tavalla hyvää eikä dramatiikkaa liity ratkaisuun. On toki ollut haasteitakin ja raskaita asioita, mutta nyt muistelen mieluummin hyviä hetkiä, Taiveaho kirjoittaa.

Kaikkonen ja Taiveaho menivät kihloihin kesällä 2006 ja avioituivat heinäkuussa 2008 Hämeenlinnassa. Avioliitto on molemmille toinen.

Kaikkonen ja Taiveaho ovat kertoneet julkisuudessa olevansa kahden lapsen sijaisvanhempia.

Kaikkonen on keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja. SDP:n entinen kansanedustaja Taiveaho on toiminnanjohtajana Suvanto-yhdistyksessä, joka työskentelee vanhusten kaltoinkohtelun ehkäisemiseksi.

Myös Kaikkonen kommentoi parin eroa Facebook-seinällään. Hän kertoo avioerohakemuksen olleen yhteinen ja eron pitkän harkinnan tulos.

– Olemme olleet yhdessä reilut 12 vuotta. Arvaan, että tämä tieto on ikävä uutinen monelle, jotka ovat niitä kanssamme eri tavoin myötäeläneet. Voin vakuuttaa, että emme ole luovuttaneet helpolla, vaan aina yrittäneet jatkaa yhdessä eteenpäin, Kaikkonen kirjoittaa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.