Keuruun Apteekin yhteyteen avataan Keski-Suomen ensimmäinen Apteekin Terveyspiste

Keuruun keskustassa toimivan Keuruun Apteekin yhteyteen avataan perjantaina 7.9. Keski-Suomen ensimmäinen Apteekin Terveyspiste, Terveysakseli Oy. Sairaanhoitaja Miia Leppäkangas tuo tarjolle ns. matalan kynnyksen sairaanhoitajapalveluita, kuten hoidon tarpeen arviointia, ohjausta, mittauksia, pienimuotoisia hoitotoimia ja rokotuksia.

– Sairaanhoitajallamme on pitkä työkokemus ja erityisosaamista, mikä mahdollistaa sairaanhoitajan vastaanoton lisäksi jalkojen hoidon, elintapavalmennuksen ja ensiapukoulutuksen pitämisen, kertoo Keuruun Apteekin apteekkari Riitta Valjakka-Koskela.

– Asiakkaan on mahdollista päästä sairaanhoitajan vastaanotolle jonottamatta ja aikaa varaamatta. Esimerkiksi korvahuuhtelut ja rokotukset hoituvat apteekkikäynnin yhteydessä.

Keuruun Apteekin Terveyspisteen johtajana toimii keuruulainen lääkäri Markku Puro, jota Leppäkangas voi konsultoida. Korvausta vastaan tarjottavia palveluita on Valjakka-Koskelan mukaan suunniteltu yhteistyössä julkisen terveydenhuollon kanssa.

Entuudestaan eri puolilla maata toimii aluehallintovirastojen myöntämien lupien turvin 15 Apteekin Terveyspistettä.

Keuruun Apteekki on Keuruuntien varressa S-marketin yhteydessä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .