Keuruun kirkkovaltuusto järjestäytyi – puheenjohtajana jatkavan Esa Ryynäsen luotsaamana tehtiin iso liuta henkilövalintoja

Keuruun kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa seuraavan kaksivuotiskauden Esa Ryynänen. Varapuheenjohtajakseen kirkkovaltuusto valitsi torstaina Simo Jämsän.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi nimettiin vuosiksi 2019–20 edelleen Helena Kukkamo. Muut kirkkoneuvoston jäsenet ovat Liisa Vesterinen, Tuomo Riikonen, Ari Pummila, Kimmo Kypärä, Maarit Puro, Minna Jouhtimäki ja Marja Länkinen.

Kasvun johtokuntaa johtaa vuodet 2019–22 Harri Oksanen, muut jäsenet ovat Taija Vehmasaho, Juho Lintula, Marko Ruokola, Hanna-Kaisa Rahikainen ja Satu Soutolahti.

Palvelun johtokuntaa luotsaa Kastehelmi Vuolle-Apiala, ja jäseninä ovat Raimo Viitanen, Hannu Rantanen, Kaija Asunmaa, Juho Lintula ja Helena Kukkamo. Yhteyden johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Timo Koskinen ja jäseniksi Liisa Vesterinen, Tuomo Kyllästinen, Anna-Liisa Talvitie, Seppo Lampinen ja Kastehelmi Vuolle-Apiala.

Haapamäen piirineuvostoon valittiin puheenjohtajaksi Minna-Leena Pessinen, varapuheenjohtajaksi Tuomo Riihonen ja jäseniksi Tellervo Hankilanoja, Esa Palmén, Jorma Honkamäki ja Marjut Kanerva. Pihlajaveden kappelineuvostoon kuuluvat puheenjohtajana Tero Hanhiniemi ja jäseninä Pertti Jartti, Simo Jämsä, Kaija Asunmaa, Taina Hyvätti ja Laila Ulvinen.

Uusi kirkkovaltuusto jätti järjestäytymiskokouksessaan yhteisen aloitteen, jossa esitettiin toimia seurakunnan tiedottamisen tehostamiseksi. Kirkkoneuvoston halutaan ryhtyvän selvittämään, miten tiedottamista saadaan nykyistä avoimemmaksi niin, että seurakuntalaisten on helppo seurata päätöksentekoa.

 

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .