Keuruun koulukampuksella on entistä ehompaa – Leijonat lahjoittivat koristelineet ja kuntoilulaitteita

Keuruun yhteiskoulun yläkoulun 7.-luokkalainen Pinja Lähteenmäki pisti tiistaina puolilta päivin iloisesti menemään koulun pihan uudella kuntoilulaitteella. Hauska laite, varmasti tulee käytetyksi, huikkasi iloinen liikkuja.

Pian Pinja sai seurakseen 8.-luokkalaisen Julia-siskonsa.

– Toivoisimme vielä lisää penkkejä pihalle, jotta me koululaiset voisimme tulla enemmän ulos istuskelemaankin, Julia Lähteenmäki vinkkasi.

Yläkoulun rehtori Jukka Oikarinen paljasti penkkihankinnan olevan jo hyvässä vauhdissa. Niin hän kuin koulukampukselle kokoontuneet leijonaklubi LC Keuruun edustajatkin katselivat tyytyväisinä alakoulun, yläkoulu-lukion ja Aurinkolinna-päiväkodin sisäpihoille syntynyttä mainiota liikuntaan houkuttelevaa aluetta.

Pihakokonaisuudessa on useita erilaisia pelikenttiä, keinuja, pingispöytiä ja muuta mukavaa.

Uusimmat laitteet – koristelineet ja kaksi kuntoilulaitetta – lahjoitti LC Keuruu. Klubin presidentin Timo Koskisen mukaan niiden arvo oli noin 4 000 euroa.

– Tällä alueella on paljon käyttöä myös koulutyön ulkopuolella. Olimme haaveilleet yläkoulu-lukion omasta koristolpasta, joten otimme sen kiitollisina ja innokkaasti vastaan, Oikarinen kuvaili.

– LC Keuruun haluaa olla mukana kehittämässä koko yhteisöä Keuruulla. Koululaisten hyvinvointi myös liikuntamahdollisuuksia kehittämällä on meille juuri sopiva avustuskohde. Siksi halusimme olla mukana uuden koulukampuksen liikuntavälinehankinnoissa, linjasi Koskinen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .