Kiinniotto Jyväskylässä: Poliisi löysi aggressiivisen henkilön hallusta neljä veistä

Poliisi otti kiinni veitsin aseistautuneen henkilön Jyväskylässä myöhään lauantaina iltapäivällä.

Poliisipartio havaitsi lauantaina ennen kello 17.30 Yhdystiellä liikenteessä auton, jossa oli siihen kuulumattomat kilvet. Partio tavoitti auton hieman myöhemmin, tuolloin autolta käveli poispäin kaksi henkilöä. Toinen heistä käyttäytyi aggressiivisesti ja kiisti aluksi ajaneensa autoa. Poliisi löysi hänen hallustaan neljä veistä. Myöhemmin hän luovutti poliisille myös auton avaimet.

Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa ja hän kieltäytyi huumepikatestistä. Rattijuopumusepäilyn vuoksi kuljettaja käytettiin kuitenkin verikokeessa.

Kuljettajalla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta ja hänellä on yhdeksän aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Autosta oli tehty kaksi kappaletta luovutusilmoituksia ja omistussuhteet olivat epäselvät.

Poliisi kirjasi rikosilmoitukseen nimikkeet rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvorikkomus ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapito.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Petri Honkonen ottaa ärhäkkäästi kantaa sisäilmasta sairastuneiden puolesta: "Vähättelyn ja luulosairaiksi leimaamisen on loputtava"

Lapin-matkailun odotetaan kasvavan myös tänä talvena Thomas Cookin konkurssista huolimatta

Maksamaton vieras vietti aamupäivän sinnikkäästi jyväskyläläisen kahvilan sisätiloissa – henkilökunta nappasi siipeilijän lopulta nalkkiin

Opetusministeri Andersson Ylen Ykkösaamussa: Sitova mitoitus oppilashuoltoon tarkoitus saada tällä hallituskaudella

Metsästäjä losautti Päijänteeseen pudonnutta sorsaa veneestä – ei olisi kannattanut

Ruokalähetti voi joutua yrittäjäksi vasten tahtoaan – työministeri lupaa alustatyöntekijöille aiempaa paremmat oikeudet

Hävittäjät uusitaan, mutta pitääkö myös Hawkit päivittää? – Loikka harjoituskoneista uusiin hävittäjiin on pitkä

Jyväskylän AaltoAlvarin vastasauna on ollut kuukausia poissa käytöstä, eikä avaamisajankohdasta ole tietoa – Saunaseura huolestunut tilanteesta

Jorman tilaaman otsalampun laturi räjähti: "Se oli jumalaton pamaus" – Julkinen keskustelu turvallisuudesta sai pelastustoimen aloittamaan akkupalojen tilastoinnin

Todistusvalinnasta tulee pääväylä korkeakouluun ensi keväänä – Yliopistot julkaisivat tiedot aloituspaikkojen osuudesta jo kesällä 2018, milloin tulevat ammattikorkeakoulujen tiedot?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.