Kiljuselta varastettua omaisuutta löytyi pellolta

Osa kansanedustaja Kimmo Kiljusen (sd.) kotoa varastetusta omaisuudesta on löytynyt läheiseltä pellolta. Kiljunen sanoi STT:lle, että päivän mittaan on paljastunut kuitenkin lisää varkaan tai varkaiden mukaan lähtenyttä irtaimistoa.

Kateissa on muun muassa ulkoministeriössä työskentelevän vaimon tietokone. Kansanedustajan tietokone on sen sijaan säästynyt. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko varastetulla ulkoministeriön koneella luottamuksellista aineistoa.

– Sitä tässä nyt selvitellään, Kiljunen sanoi.

Kiljusten sohvaan isketty "puukko" on täsmentynyt perheen omasta keittiöstä otetuksi leipäveitseksi. Kiljunen on ollut viime aikoina julkisuudessa ilmoittauduttuaan SDP:n puheenjohtajaehdokkaaksi.

Vantaan poliisi toivoo vihjeitä murrosta. Kiljusen taloon Vantaan Länsimäessä murtauduttiin myöhään eilen. Poliisin mukaan toistaiseksi ei ole selvää, joutuiko kansanedustaja murron uhriksi sattumalta vai työnsä vuoksi.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena ja vahingontekona. Tapauksesta tietäviltä toivotaan yhteydenottoja numeroon (09) 873 0498.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.