Kirjastopuukottaja jälleen käräjillä – Pahoinpiteli miehen

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut noin 25-vuotiaan miehen kolmen kuukauden ja 15 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen pahoinpitelystä. Tuomittu on sama henkilö, joka tuomittiin Keski-Suomen käräjäoikeudessa tammikuussa Jyväskylän kirjastopuukotuksesta vuoden ja kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Kirjastopuukotus tapahtui vuoden 2013 tammikuussa. Epäilty pakeni tapauksen jälkeen poliisia lähes kahden vuoden ajan, kunnes hän jäi kiinni viime vuoden marraskuussa Kuopiossa erillisessä poliisioperaatiossa.

Pirkanmaan käräjäoikeudessa käsiteltiin marraskuussa 2012 Tampereella tapahtunutta pahoinpitelyä, jossa tuomittu oli kahden muun tuntemattomaksi jääneen henkilön kanssa tehnyt väkivaltaa tamperelaismiehelle. Uhria oli lyöty ja potkittu, kun hän kaatui maahan.

Tuomittu oululaismies sai tammikuussa Jyväskylässä pidetyssä käräjäoikeuden istunnossa tuomion myös vuoden 2012 kesällä Oulussa tapahtuneesta vasemmistopoliitikon kaasuttamisesta. Hän on valittanut Keski-Suomen käräjäoikeuden tuomiosta hoviin.

Mies toimii aktiivisesti mielipiteiltään äärioikeistoa edustavassa järjestössä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .