Kivijärven matkailua edistäneestä Anne Hakkaraisesta vuoden Kivekäs

Aktiivisella toiminnallaan Kivijärveä Suomessa ja maailmalla tunnetuksi tehnyt VilliPeura Oy:n matkailuyrittäjä Anne Hakkarainen on vuoden 2018 Kivijärven Kivekäs. Hän on kehittänyt voimakkaasti Hannunkiven lomakylän, Kivijärven ja koko seudun matkailua.

Kotiseutuyhdistyksen valitsema Kivekäs julkistettiin itsenäisyyspäivänä pidetyssä juhlassa. Tunnuksina Hakkarainen sai puunuijan ja tuohihatun.

Hakkarainen hehkuttaa kotikuntaansa ja kivijärveläisyyttä koko sydämellään. Ennakkoluulottomasti hän kehittelee myös erilaisia tapahtumia kuntalaisten ja matkailijoiden iloksi. Viimeksi hänen ansiostaan lomakylässä järjestettävät sankohiipimisen SM-kilpailut ovat saaneet aivan uskomattoman some- ja mediajulkisuuden ulkomaita myöten.

– Jos se, miten tätä maata, seutua ja paikkaa rakastan, on välittynyt muillekin, olen siitä otettu ja ylpeäkin, Hakkarainen totesi huomionosoitusta vastaan­ottaessaan.

– Saan kuulla ja lukea Hannunkiven asiakkailta palautetta, kuinka tämä piskuinen pohjoisen Keski-Suomen Kivijärvi on jättänyt heihin jäljen. Keskellä ei mitään on kaikki: se rauha ja hiljaisuus.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .