Kiviniemi halukas jatkamaan varapuheenjohtajana

Hallinto- ja kuntaministeri Mari Kiviniemi on valmis jatkamaan keskustan varapuheenjohtajana. Puoluejohto valitaan puoluekokouksessa kesäkuussa Joensuussa.

Matti Vanhasen asemaa Kiviniemi kuvaili TV1:n Lauantaiseurassa vahvaksi puoluekokousta ajatellen. Vanhasen yksityiselämän myrskyilläkään ei Kiviniemen mielestä ole dramaattisia vaikutuksia pääministerin kannatukseen keskustan kentällä.

Viimeaikainen ulkoministerin tekstiviestikohu ei Kiviniemen mukaan ole vaikuttanut mitenkään hallituksen toimintakykyyn. Tästä esimerkkinä hän mainitsi hallituksen tehneen viime viikolla suuria kehyspäätöksiä hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Mutta toki se pitää myöntää, että tällä (tekstiviestikohulla) on hallituksen julkikuvaan jonkin verran vaikutusta. Voi vain toivoa meidän pääsevän nopeasti normaaliin päiväjärjestykseen, että tiedotustilaisuuksissa tämä kysymys ei enää dominoisi.

Itse hän sanoo politiikkaan lähtiessään valmistautuneensa siihen, että poliitikon oli oltava valmis oman elämän läpivalaisuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.