Koira tassutteli lieden päälle, tulipalo tärveli kaksion

Kerrostalokaksio kärsi palo- ja savuvahinkoja Vantaan Tammistossa torstaina. Paloon syylliseksi epäillään kaksiossa asuvaa - koiraa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen iltapäivällä vartin yli yksi. Ilmoituksen mukaan savua oli kolmikerroksisen kerrostalon pyöräsuojassa ja porrashuoneessa. Lisäksi savua näytti tupruavan rakennuksen katolta.

Paikalle saapuneet palomiehet havaitsivat, että palo oli toisen kerroksen kaksiossa, jonne murtauduttiin. Keittiössä lieden lähellä ollut palo oli jo osin tukahtunut. Palanut materiaali vietiin parvekkeelle ja huoneisto tuuletettiin.

Huoneistossa oli sisällä vain koira, jonka savusukeltajat pelastivat raittiiseen ilmaan. Pelastuslaitoksen mukaan se oli toimintakykyinen ja yhteistyöhaluinen.

Koiran arvellaan tavoitelleen tassuillaan liedellä ollutta ruokaa, jolloin se on kytkenyt yhden levyn päälle.

Pelastuslaitos kehottaakin varsinkin isojen lemmikkien omistajia suojaamalla lieden kytkimet ja poistamaan houkuttelevat ruuat liedeltä ja sen lähistöltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän keskustaan tulossa iso kulttuuriuudistus: "Käänteentekevin sitten Kävelykadun perustamisen"

Kalat saavat odottaa: Vesilain uudistus ei räjäytä patoja vielä vuosiin – Ministerin mukaan uudistus "ei ole helppo harjoitus"

Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa, jota tutkitaan yhä KRP:ssä – kokonaisuus poiki United Brotherhoodin lakkauttamiseen tähtäävän kanteen

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

Valtio-omistaja syynää tänään Postin vuokratyövoiman käyttöä

Uusia kutsuja Linnan juhliin: "Melkoisesti säikähdin"

Asukkaan ripeä toiminta pelasti keittiön vaurioilta, kun astianpesukone syttyi palamaan – tietäisitkö sinä, mitä vastaavassa tilanteessa pitää tehdä?

Jyväskylä isännöi Ahtisaari-päiviä ensimmäistä kertaa – torstaina KSML.fi:ssä suora lähetys Arto Nybergin vetämästä keskustelutilaisuudesta

Helsingin apulaispormestari Razmyar luottaa EM-kisapaikan juhlijoiden ymmärrykseen – Manta-patsasta ei aidata kiipeilijöiden varalta

Saamelaisten totuus- ja sovintokomission perustaminen etenee

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.