Miltäs tämä kuulostaisi? Kokoomusnaiset ehdottavat miesveroa!

Keski-Suomen Kokoomusnaiset ehdottavat miesveron käyttöönottoa. Veroa maksettaisiin vuosittain sen perusteella, paljonko kulloinkin olisi miehen euron ja naisen euron välinen erotus.

"Naisen euro on edelleen kaukana miehen eurosta. Ero on pienentynyt 30 vuoden aikana 4 senttiä. Tätä vauhtia tavoiteltava naisen euro = miehen euro saavutettaisiin vasta reilun 150 vuoden kuluttua. Saavutetaanko?", kokoomusnaiset kysyvät.

Koska valtionvelka on jokaista kansalaista kohden yhtä suuri – oli maksaja mies tai nainen – kokoomusnaiset ehdottavat, että eurojen erot tasoitettaisiin verotuksella.

Kokoomusnaiset laskevat, että valtio ottaa velkaa joka päivä 4 euroa per työikäinen, mikä tekee vuodessa noin 1 460 euroa. Ennestään valtiolla on velkaa 95 129 102 761 euroa (31. tammikuuta 2015) eli noin 24 000 euroa työikäistä kohti.

"Lisätäänpä tämä summa meidän jokaisen henkilökohtaiseen velkaan. Ja lisätään siihen vielä huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa otettava valtion lisävelka. Voidaanko näin jatkaa?", kokoomusnaiset kysyvät tiedotteessaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .