Kolari Laukaassa: kaksi henkilöautoa romuttui pahoin

Kaksi henkilöautoa kolaroi keskiviikkoiltana Laukaassa Suolahdentiellä lähellä Peurungan risteystä. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tieliikenneonnettomuudesta puoli kymmenen aikaan illalla.

Onnettomuus sattui, kun henkilöauto ajoi kärkikolmion takaa toisen henkilöauton eteen, päivystävä palomestari kertoo. Molemmat autot romuttuivat ajokelvottomiksi, mutta vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin. Molemmissa autoissa oli kaksi matkustajaa ja kaikki neljä henkilöä kuljetettiin tarkistettaviksi.

Pihatieltä tulleen henkilöauton kuljettaja kertoi, ettei huomannut vasemmalta lähestyvää henkilöautoa vaan ajoi sen eteen. Suolahdentietä tulleen auton kuljettaja ehti hieman jarruttaa ja väistää kulkusuunnassaan vasemmalle ennen törmäystä. Auto osui kuitenkin tielle tulleen henkilöauton vasemmanpuolen etukylkeen ja etukulmaan. Molempien autojen etuturvatyynyt laukesivat törmäyksessä. Kummassakin autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kaikki loukkaantuivat lievästi ja heidät vietiin keskussairaalaan tarkistettaviksi.

Juttua päivitetty poliisin lisätiedoilla 7.2.2019 klo 10.05.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .