Kolmas apteekkiryöstö viikon sisään Jyväskylässä – toinen tekijöistä piti kiinni farmaseutista, kun toinen hamusi lääkkeitä

Jyväskylässä on ryöstetty jälleen apteekki. Voionmaankadulla sijaitseva apteekki ryöstettiin perjantaina kello 12.30 jälkeen.

Asialla oli kaksi miestä, joista toinen piti farmaseutista kiinni siten, että toinen pääsi varastamaan lääkkeitä. Mies haali reppuunsa erilaisia huumaaviksi luokiteltavia kipulääkkeitä ja -laastareita.

Farmaseutti ei loukkaantunut tilanteessa. Tekonsa jälkeen miehet poistuivat paikalta.

Poliisi on tunnistanut epäillyt valvontakameratallenteista, ja toinen epäillyistä on otettu kiinni. Poliisi selvittää ryöstön ja ryöstäjien yhteyttä Jyväskylässä hiljattain tapahtuneisiin aiempiin apteekkiryöstöihin.

Voionmaankadun apteekki ryöstettiin edelliskerran toissa lauantaina. Epäilty mies jäi kiinni pian teon jälkeen ja hänet vapautettiin kuulustelujen jälkeen sunnuntaina.

Maanantaina mies iski uudelleen tällä kertaa Kauppakadulla sijaitsevaan apteekkiin. Hän jäi kiinni myös pian tämän tekonsa jälkeen. Syyttäjän kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen poliisi päätyi kuitenkin vapauttamaan miehen, sillä lain vaatimien edellytysten vangitsemiselle ei katsottu täyttyneen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .