Kolmas kuolonuhri Konneveden kolarissa – keski-ikäinen mies kuoli vammoihinsa ambulanssissa

Kolme ihmistä on kuollut ja kaksi loukkaantunut vakavasti kolarissa Konnevedellä. Onnettomuus tapahtui 69-tiellä noin seitsemän kilometriä Konneveden keskustasta Suolahteen päin hieman puoli kahden jälkeen maanantaina iltapäivällä. Kyseessä oli kolmen henkilöauton kolari.

Poliisi täsmensi iltapäivällä tietoja onnettomuudessa kuolleista. Pelastuslaitos kertoi aiemmin, että välittömästi olisivat kuolleet teini-ikäinen nainen ja keski-ikäinen mies, jotka olivat Konneveden suunnasta tulleessa autossa. Poliisin mukaan kuitenkin onnettomuudessa kuolivat välittömästi nainen ja keski-ikäinen mies. Mies ajoi autoa, ja nainen istui hänen takanaan. Autossa olleet kaksi lasta on viety sairaalahoitoon, poliisi kertoo.

Toisesta autosta kuoli kuljettajana toiminut mies, joka kuoli onnettomuudessa saamiinsa vammoihin ambulanssissa.

Onnettomuudessa oli osallisena kolme autoa. Kolmannessa autossa oli vain kuljettaja, keski-ikäinen nainen, joka selvisi palomestari Toni Jurmun mukaan tilanteesta pintanaarmuilla.

Onnettomuuden syytä palomestari ei osannut arvioida.

– Ei ollut risteyskolari, mutta syytä en osaa sanoa. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä, Jurmu kertoi.

Korjattu 30.4 kello 17.39: Toisin kuin uutisessa aiemmin kerrottiin, onnettomuudessa on kuollut kaksi keski-ikäistä miestä ja yksi nainen. Aiemmin pelastuslaitos kertoi, että yksi kuolleista olisi teini-ikäinen, mutta poliisin mukaan näin ei ole.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .