Kolme rantaa saa pelastusrenkaan Keski-Suomessa

Renkaat luovutetaan keskiviikkona Korpilahdella, Äänekoskella ja Laukaassa.

Kolme keskisuomalaista rantaa saa keskiviikkona pelastusrenkaan osana Suomen Uimaopetus– ja Hengenpelastusliiton (SUH) Viisaasti Vesillä -vesiturvallisuuskampanjaa. Renkaat lahjoittaa LähiTapiola.

Keski-Suomessa pelastusrenkaan saavat Korpilahden Talvilahden uimaranta, Äänekosken Mustanniemen satama sekä Laukaan satama.

Yhteensä renkaita lahjoitetaan sata kappaletta lahjana 100-vuotiaalle Suomelle. Ehdotuksia pelastusrenkaiden sijoituspaikoiksi kysyttiin kansalaisilta ja yhteisöiltä kampanjan nettisivuilla. Asiantuntijat valitsivat pelastusrenkaiden sijoituspaikat ehdotuksien joukosta.

– Suomessa vietetään erittäin paljon aikaa vesillä ja niiden äärellä. Vesistöt ovat iso osa identiteettiämme. On hienoa, että tämän lahjoituskampanjan myötä voimme konkreettisesti edistää jokaisen täällä asuvan vapautta liikkua vesillä ja veden äärellä turvallisesti, SUH:n toiminnanjohtaja Kristiina Heinonen toteaa tiedotteessa.

Ehdotuksia otetaan vielä vastaan

LähiTapiola on hankkeessa mukana osana sen vastuullisuustyötä ja elämänturva-strategiaa.

– Haluamme taata ja tarjota asiakkaille turvallisempaa ja terveempää elämää sekä ennaltaehkäistä vahinkoja. Tämä on osa sitä työtä, kertoo LähiTapiola Keski-Suomen markkinointijohtaja Kaisa Lukkarinen.

Lukkarisen käsityksen mukaan aivan kaikkia pelastusrenkaita ei ole vielä lahjoitettu, joten uusiakin ehdotuksia otetaan vielä vastaan.

– Tietenkään ei voi luvata, että kaikille niitä toimitetaan, mutta ehdotuksia otetaan mielellään vielä vastaan, hän sanoo.

Pelastusrenkaiden sijoituspaikkoina ensisijaisia ovat rannat, joissa rengasta ei ole tai vanha rengas on huonokuntoinen.

Keski-Suomeen annetut renkaat luovutetaan sijoituspaikoilleen keskiviikkona aamupäivällä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .