Kolmikon epäillään raiskanneen nuoren naisen metsikössä Hyvinkäällä – poliisi pyytää vihjeitä valvontakamerassa näkyvistä miehistä

Hyvinkäällä raiskattiin kaksi viikkoa sitten nuori nainen metsikössä, kertoo poliisi. Tekijöiksi epäillään kolmea miestä, jotka ovat uhrin kertoman mukaan puhuneet vierasta kieltä.

Teko tapahtui Riihimäenkatu 20:n kohdalla lähellä Hyvinkään keskustaa. Valvontakameran kuvien mukaan kolmen miehen seurue on liikkunut noin puoli kello kolmen aikaan yöllä perjantain 27. heinäkuuta vastaisena yönä Jussintorin suunnasta Hämeenkadulle ja siitä Siltakadulle kohti Riihimäenkatua, poliisi kertoo.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää vihjeitä valvontakameran kuvassa näkyvien henkilöiden tunnistamiseksi. Kaikista tapaukseen liittyvistä havainnoista tai vihjeistä voi ilmoittaa numeroon 0295 436476 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Juttua on korjattu. Jutussa luki aiemmin virheellisesti, että epäilty raiskaus tapahtui viime yönä. Tekoaika on kuitenkin perjantain vastaisena yönä kaksi viikkoa sitten, ei tämän perjantain vastaisena yönä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Päivitetty kello 15.59: Tekoaika