Kommentti: Roskat roskiin ja ongelmajätteet kaatopaikalle – onko typerämpää aivopierua kuultu?

On tämä melkoiseksi pelleilyksi mennyt tämä nykyajan jätehössötys. Kierrättäminen sitä, ekologisuus tätä – eivätkö ihmiset oikeasti parempaa tekemistä keksi?

Kaikki roskat pitäisi lajitella omiin astioihinsa ja ongelmajätteet viedä kaatopaikalle. Siis oikeasti, roskiksiin tai kaatopaikalle. Onko typerämpää aivopierua kuultu?

Kierrätyspisteitäkään ei ole kuin useita satoja ympäri maata. Jos niistä yksi sattuisi jollain ilveellä löytymään, kauppareissua saattaisi joutua venyttämään jopa kaksi minuuttia. Kenen mielestä se ei ole kohtuutonta, joutaa pöpilään.

Onko kierrätyksen hyödyistä edes mitään näyttöä? Luonnonvaroja piisaa edelleen, joten ylikulutus on ainakin täyttä puppua. Älkääkä edes aloittako ilmastonmuutoksesta. Viime talvenakin oli pakkasta.

Vaivannäkö on kaiken lisäksi turhaa. Kukaan ei näytä tämän ylenpalttisen hössöttämisen keskellä muistaneen, että olemme tuhansien järvien maa.

Pinnan alle voi kätevästi kipata piiloon kaikki pikkuroskista ongelmajätteisiin. Ratkaisu on suorastaan nerokas, sillä jätevuoret eivät tällä tavoin tärvele maisemiakaan.

Mutta entä roskaamisen vaikutuksiin kuolevat eläimet tai juomaveden pilaantuminen, joku älähtää.

Pikkuvikoja.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .