Konginkankaan lottomies vakuuttaa: "Se on taitopeli"

Konginkankaalla asuva pientilallinen Aapo Pasanen on tutkinut lottoa kuusi vuotta. Hän väittää löytäneensä keinot loton päävoiton todennäköisyyden parantamiseksi.

– On eri asia, yritätkö saada neljä oikein vai seitsemän oikein -tulosta. Tyyli, jolla lototaan, on ihan erilainen, Pasanen sanoo.

Mies kuitenkin myöntää, ettei lottovoiton saaminen ole helppoa. Todennäköisyys saada Veikkauksen lottoarvonnassa yhdellä rivillä seitsemän oikein on 0,000000065 eli yhden suhde 15 380 937:een.

Pasanen sai tänä vuonna valmiiksi 64-sivuisen opaskirjan loton pelaamiseen. Kun kustantajaa kirjalle ei löytynyt, mies julkaisi sen omilla rahoillaan.

Pasanen perustaa suuren osan tutkimuksistaan aiempiin lottoarvontoihin, vaikka niillä ei tilastotieteen näkökulmasta pitäisi olla merkitystä tulevien arvontojen kannalta. Kansakoulupohjalta ponnistava "lottotutkija" sanoo tottuneensa kuulemaan epäilyjä, mutta jatkaa silti selvitystyötään.

KSML.tv:n videolla Pasanen kertoo muun muassa, miksi ryhtyi aikoinaan tutkimaan lottoa ja mitä tekisi, jos päävoitto osuisi tulevaisuudessa kohdalle.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .