Konginkankaan murhassa pidätyksiä – uhri oli kertonut autokyydistä

Poliisi on tehnyt pidätyksiä Konginkankaan murhajutun tutkinnassa. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Ihaksinen keskusrikospoliisista on kuitenkin tutkintatoimista vaitonainen. Hän vahvistaa pidätyksiä tehdyn viime viikolla "muutamia". Ne eivät ole johtaneet vangitsemisiin.

Poliisi on pyytänyt ja pyytää edelleen havaintoja murhan uhriksi joutuneen 31-vuotiaan suolahtelaismiehen nousemisesta autokyytiin kotinsa lähistöllä Suolahden Pölkinkadulla keskiviikkoiltana 23. tammikuuta kello 17–20.

Sanoi tulevansa takaisin

Mies oli kertonut lähtevänsä autokyydillä Konginkankaalle, mutta sanonut tulevansa takaisin. Takaisin hän ei kuitenkaan koskaan tullut, vaan löytyi kuolleena Konginkankaan Kivetystä metsäautotien varresta muutama päivä myöhemmin maanantaina 28. tammikuuta.

175 cm pitkä mies oli lähtiessään pukeutunut tummaan pipoon ja tummaan päällystakkiin, jonka alla oli hupullinen collegetakki. Jalassaan hänellä oli tummat housut ja punaiset urheilutossut. Mukana oli pääväriltään vihreä reppu. Pölkinkadulle hän saapui keskiviikkona sinisellä polkupyörällään.

Tiedot ja havainnot voi ilmoittaa poliisille numeroon 0718786263.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .