Korhonen vyöryttää vaalirahasyytöksiä Tiilikaiselle

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen kiistää ehdottomasti antaneensa Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistykselle suosituksia tuettavista ehdokkaista. Liioin hän ei ole antanut kehotuksia siitä, että jotakin ehdokasta ei tuettaisi.

Korhonen korostaa toimineensa puoluesihteerinä oikeudenmukaisesti ja puolueen päätösten ja ohjeiden mukaisesti. Hän kiistää osallistuneensa mitenkään Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen toimintaan.

Korhonen myös kummastelee puoluesihteeriehdokas Kimmo Tiilikaisen esiintymistä vaalirahoituksen tuomarina. Hän antoi ymmärtää Tiilikaisella olevan kytköksiä mustamaalausyritykseensä.

Myös Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistys kiistää keskustan johdon osallistumisen yhdistyksen toimintaan. Yhdistyksen puheenjohtaja ilmoitti, että Matti Vanhanen ja Jarmo Korhonen eivät ole millään tavalla osallistuneet vaalitukia koskeviin yhdistyksen päätöksiin.

Keskustan puheenjohtaja Matti Vanhanen toivoo malttia puoluesihteerikisaan. Muuten hän ei ehdokkaiden keskinäiseen sanailuun puutu. Vanhanen (kesk.) sai iltapäivällä täyden tuen puolueensa eduskuntaryhmältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.