Kortiton rattijuoppo pakeni poliisia Jyväskylän yössä – ylinopeutta jopa 70 kilometriä tunnissa

Kuski pakeni poliisia Seppälästä Puuppolaan asti.

Poliisi otti Jyväskylässä torstain ja perjantain välisenä yönä noin kello yhden aikaan kiinni rattijuopon, joka oli ensin yrittänyt ajaa ylinopeutta poliisia karkuun.

Poliisipartiota vastaan ajoi Kangasvuorentiellä henkilöauto, jonka poliisi päätti tarkastaa. Partio tavoitti auton Seppäläntien ja Ahjokadun risteyksessä, missä auto ajautui sivuluisuun ja päätyi poikittain Seppäläntielle. Poliisi näytti kuljettajalle pysäytysmerkkiä ja hetken aikaa näyttikin siltä, että auto pysähtyisi läheiselle bussipysäkille.

Partion saapuessa kohdalle, auto kiihdyttikin karkuun. Kuljettaja pakeni poliisia pahimmillaan peräti 120 kilometrin tuntinopeudella alueella, jossa nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa.

Nelostiellä Puuppolan kohdalla poliisi sai auton viimein kiinni ja kuljettajan pysähtymään. Kuljettajaksi paljastui ulkopaikkakuntalainen 80-luvulla syntynyt mies. Miehelle suoritettu alkometripuhallus ylitti rattijuopumuksen rajan. Mies oli myös määrätty ajokieltoon.

Kortiton kuljettaja toimitettiin verikokeisiin ja sen jälkeen kiinniotettuna Jyväskylän poliisiasemalle. Miestä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .