Kuhmoisten kuolonkolarista lisätietoa: turmassa menehtyi kuusikymppinen mies

Torstaina sattuneessa Kuhmoisten kuolonkolarissa menehtyi vuonna 1957 syntynyt mies, poliisi kertoi perjantaina.

Henkilöauton ja rekan yhteentörmäys tapahtui 24-tiellä kello kymmenen jälkeen torstaiaamuna. Rekkaa ajoi vuonna 1961 syntynyt mies.

Poliisin mukaan tyhjällä kuormalla Jämsän suunnasta tullut rekan kuljettaja huomasi, että vastaan tullut henkilöauto ajautui loivassa oikealle kaartuvassa mutkassa hiljalleen vastaantulevien kaistalle. Rekan kuljettaja alkoi väistää kulkusuunnassaan oikealle pientareelle välttääkseen törmäyksen. Väistöliikkeestä huolimatta henkilöauto törmäsi rekan perävaunun vasempaan etukulmaan ja ajautui ojaan katolleen.

Henkilöautoon tulleiden vaurioiden perusteella törmäys oli erittäin voimakas. Henkilöautoa kuljettanut mies menehtyi tapahtumapaikalla.

Esitutkinnassa on tarkoitus selvittää tarkemmin syitä, miksi henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle. Poliisin tiedossa ei tällä hetkellä ole, että henkilöauton kuljettaja olisi ollut päihteiden vaikutuksen alaisena tai että kuljettajan ajokunto olisi esimerkiksi sairaskohtauksen tai muun vastaavan syyn vuoksi oleellisesti huonontunut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kuhmoisten kolari vaati kuolonuhrin

Jämsästä Lahteen kulkeva tie suljettiin – syynä liikenneonnettomuus Kuhmoisissa