Kuka kähvelsi neljä kaivinkonetta viikonloppuna Pirkkalasta? – poliisi kaipaa havaintoja satojen tuhansien eurojen arvoisten ja tonneja painavien työkoneiden varkaudesta

Pirkkalalaisen liikekiinteistön pihasta varastettiin viikonloppuna neljä Yanmar-merkkistä kaivinkonetta, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa. Kähvellettyjen koneiden arvo on yhteensä arviolta 200 000–250 000 euroa.

Poliisin mukaan kaivinkoneet anastettiin perjantain iltakuuden ja sunnuntain iltapäiväkolmen välillä. Pirkkalassa Tuottotiellä sijaitseva liike on Tampereen ohitustien varressa.

Pääväriltään keltaiset kaivinkoneet olivat uusia ja käyttämättömiä. Niissä oli varastushetkellä liikekiinteistön yrityksen, KH-Koneiden, tarrat.

Poliisin mukaan koneet on saatettu kuljettaa paikalta samalla kertaa, yhdellä perävaunullisella kuorma-autolla. Järeää kalustoa on myös tarvittu, sillä kaivinkoneista kolme painaa 5,5 tonnia ja yksi 3 tonnia.

Sisä-Suomen poliisi kaipaa havaintoja varkaudesta, koneiden kuljetuksesta tai muusta, joka saattaa liittyä asiaan. Poliisi pyytää ilmoittamaan vähäisetkin havainnot Nokian poliisiin numeroon 0295 445 888 klo 8-17 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Akuutissa tilanteessa havainnoista voi ilmoittaa numeroon 112.

Uusimmat

Kotimaa

Tuhatmäärin Jehovan todistajia kokoontui Jyväskylään viikonloppuna – Konventista voi löytää jopa elämänsä rakkauden

Yllättikö sankka sumu autoilijan liikenneympyrässä? Menopeli kyljelleen Kangasniemellä

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Monet perheet kokevat vauvan normaalinkin yöheräilyn ongelmaksi – "Normaali on usein paljon odotettua huonompaa kuin vanhemmat luulevat"

HS: Jutta Urpilainen siirtynee EU-komissaariksi suoraan vanhempainvapaalta, perheeseen tulee toinen lapsi

Hämeenlinnassa paljastetaan väittelyä herättänyt Lotta-patsas

Seinäjoella kaksi nuorta miestä kuollut auton törmättyä puuhun

Kultarantarannassa keskustellaan jälleen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta – teemana maailman murros ja Euroopan tulevaisuus, päävieraana Saksan liittopresidentti

Lottopotti nousee juhannukseksi viiteen miljoonaan euroon – katso lauantain oikea rivi tästä

Lääkärinvirat täyttämättä Hankasalmella – kuntalaiset pääsevät marraskuussa lääkäriin palvelusetelillä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.