Kuortin ABC-aseman läheltä löytynyt vainaja surmattiin Joutsan Leivonmäellä – poliisi pyytää havaintoja

Pertunmaan Kuortissa Etelä-Savossa torstai-iltana käynnistyneen poliisioperaation taustalla on Keski-Suomessa tapahtuneen henkirikoksen tutkinta.

Poliisi epäilee, että paikalta löytynyt vainaja on surmattu Keski-Suomessa Joutsan Leivonmäellä, josta se on kuljetettu löytöpaikalle.

Tutkinnanjohtajan, rikosylikomisario Timo Hännisen mukaan vainaja on surmattu Leivonmäellä Veli Mäkisentiellä sijaitsevassa yksityisasunnossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Vainajan henkilöllisyyttä ei ole toistaiseksi pystytty varmistamaan.

Ruumis löytyi ABC Kuortin läheisyydestä torstaina illalla, josta lähtien alue on ollut tutkintatoimien vuoksi eristettynä. Poliisi sai tiedon asiasta torstai-iltana kello 17 aikaan.

Torstai-illan aikana poliisi otti kiinni neljä henkilöä, joiden osuutta henkirikokseen tutkitaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyvistä havainnoista numeroon 050 456 0471 tai sähköpostilla vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisi tutkii vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta Kuortissa Etelä-Savossa – huoltoaseman pihalla ollut eristys eilisillasta asti

Poliisi tutkii vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta Etelä-Savossa Kuortin ABC-asemalla, myös Puolustusvoimat paikalla