Kyläily päättyi surmatyöhön Nokialla: "Rouva hälytti apua, poliisi aloitti elvytyksen"

Nokialaismiehen vierailu päättyi karmeissa merkeissä Nokialla uudenvuodenyönä. Mies menehtyi väkivallan seurauksena, elvytysyrityksistä huolimatta.

Vuonna 1980 syntynyt nokialaismies kyläili uudenvuodenyönä vuonna 1983 syntyneen tuttavansa luona. Mieskaksikko oli illan aikana saunonut ja nauttinut alkoholia.

– Jostakin syystä vieraan ja isäntäväen kesken oli syntynyt sanaharkkaa, joka yltyi fyysiseksi väkivallaksi talon isännän ja vieraan välillä. Tapahtumien kulkuun ei mitä ilmeisimmin liity mitään asetta taikka muutakaan astaloa. Rouva hälytti poliisin paikalle hieman ennen puoltayötä. Poliisi aloitti välittömästi elvytyksen ja hälytti paikalle sairaankuljetusyksikön. Vähän tämän jälkeen paikalle tuli myös lääkäriyksikkö, mutta vieraisille mennyttä miestä ei pystytty elvyttämään, poliisi kertoo.

Poliisi otti miehen kiinni tapahtumiin liittyen. Tällä hetkellä tekoa tutkitaan pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena, mutta rikosnimike saattaa muuttua tutkinnan edetessä. Kuulustelut ovat parhaillaan käynnissä. Poliisi on pyytänyt kiireellistä obduktiota ja sen alustavia tuloksia odotetaan saatavaksi huomenna puolen päivän jälkeen.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää lauantaina iltapäivällä.