Kymmenet tuhannet viettävät juhannusta "Keuruun puskissa" – tästä on kysymys

Juhannuspäivänä lauantaina Keuruun Ison Kirjan nurmialue on täynnä henkilö- ja asuntoautoja. Vielä iltapäivällä ja alkuillasta liikenteenohjaus on tarpeen, sillä väkeä saapuu paikalle koko ajan lisää jatkuvana virtana.

Tänäkin juhannuksena Suomen helluntaiseurakuntien Juhannuskonferenssin arvioidaan keräävän paikalle noin 30 000 kävijää ympäri maata, ja jopa maan rajojen ulkopuolelta.

Konferenssi-isäntä Marko Halttunen kertoo KSML.tv:ssä oman näkemyksensä siitä, mikä on vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä "Keuruun puskiin" houkuttelevan tapahtuman merkitys nykypäivänä.

Halttusen mukaan sateinen sää on vetänyt etenkin alueen kuusi tapahtumatelttaa täyteen väkeä. Lauantaina pieni paikoittainen tihkusade ei konferenssivieraita haitannut ja myös ulkosalla järjestetyt ohjelmanumerot kokosivat katsojia ja kuulijoita.

Sunnuntaihin saakka jatkuva Juhannuskonferenssi juhlistaa tänä vuonna 70-vuotista taivaltaan. Keuruun Isossa Kirjassa tapahtuma on järjestetty vuodesta 1993 lähtien.

Katso kuvasarjasta konferenssitunnelmia ja konferenssivieraiden kertomuksia siitä, mikä sai heidät tulemaan paikalle. Kuvasarjan näet tästä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .