Kypärämäen renkaanpuhkoja taas vauhdissa

Keskisuomalainen uutisoi Kypärämäen asukkaita pidempään riivanneesta ilkivaltailmiöstä viimeksi kuluneen syksyn alussa.

Paikallisen isän mitta oli syystä täynnä; kypärämäkeläisperheen autot olivat joutuneet renkaidenpuhkonnan kohteeksi kolme kertaa viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Lue myös: Asukkaat turhautuvat ja pelko kasvaa: "Kypärämäessä joudutaan tarkastamaan auto joka aamu puhkottujen renkaiden varalta"

Rikoskomisario Markku Latvala vahvisti tuolloin, että vastaavia iskuja on tapahtunut merkittäviä määriä viimeisimpien kahden vuoden aikana. Puhkomiset ovat keskittyneet eritoten Köhniö–Kypärämäki-alueelle.

Nyt yksi rengas on jälleen pihissyt Kypärämäellä tyhjäksi.

Komisario Jani Ortamala kertoo Keskisuomalaiselle, että poliisi on vastaanottanut rikosilmoituksen renkaanpuhkomisesta, jonka epäilty tapahtuma-aika rajautuu viime viikon keskiviikon ja torstain väliseen yöhön. Rikosnimike on lievä vahingonteko.

Kyseessä on ensimmäinen renkaanpuhkonta alueella noin kahden kuukauden tauon jälkeen.

– Nyt kahden vuoden aikana näitä tapauksia on ollut tasaisin väliajoin, ja välillä on ollut taukoa. Paha sanoa mistä juuri tämä tauko voisi sitten johtua, Ortamala sanoo.

– Sitä ei voi poissulkea, että takana olisi silti samoja henkilöitä. Näitä tapauksia yritetään sarjoittaa tutkinnassa jatkuvasti.

Havaintoja vahingontekotapauksiin liittyen voi antaa Sisä-Suomen poliisilaitokselle joko sähköpostilla vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 414 811.

Asukkaat turhautuvat ja pelko kasvaa: "Kypärämäessä joudutaan tarkastamaan auto joka aamu puhkottujen renkaiden varalta"