LähiTapiola lahjoitti liki 30 000 euroa hyväntekeväisyyteen Keski-Suomessa

Vakuutusyhtiö LähiTapiola on lahjoittanut yhteensä 28 500 euroa hyväntekeväisyyteen Keski-Suomessa.

Yhtiön lahjoituksen saivat neljä eri tahoa: vähävaraisten lasten ja nuorten hyvinvointia tukeva Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry, SPR:n Länsi-Suomen piiri, Jyväskylän Järvipelastajat ry sekä pitkäaikastyöttömien kuntouttavaa työtoimintaa tukeva Ketään ei jätetä rannalle ry.

Esimerkiksi Suomen Punaiselle Ristille yhtiö lahjoitti rahaa defibrillaattorien eli niin kutsuttujen sydäniskurien hankintaan. LähiTapiola on kuluneen vuoden aikana kouluttanut yhdessä SPR:n kanssa defibrillaattorin käyttöä 1 300 koululaiselle ympäri Keski-Suomen.

– Keski-Suomen säilyminen vahvana ja elinvoimaisena kasvun maakuntana on meille tärkeää. Asiakkaiden omistamana, paikallisena yhtiönä sitoudumme alueen kehittämiseen ja olemme aidosti osa paikallista elinkeinoelämää. Haluamme edistää keskisuomalaisten terveyttä, turvallisuutta ja taloutta. Alueen toimijoiden yhteistyöllä voimme luoda hyvinvointia Keski-Suomeen sekä saada aikaan työllisyyttä ja talouskasvua, LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen sanoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .