LähiTapiolan henkilöstö marssi ulos työpaikoiltaan

LähiTapiolan henkilöstö on marssinut ulos työpaikoiltaan kello 13. Ulosmarssi on vastalause LähiTapiola-ryhmän esittämille massairtisanomisille. LähiTapiola-ryhmä on ilmoittanut jopa 400 henkilön vähennyksiin tähtäävistä yt-neuvotteluista. Se ilmoitti laajoista yhteistoimintaneuvotteluista vain päivä sen jälkeen, kun se oli tiedottanut lähes 250 miljoonan euron liikevoitosta.

Tapiolan Toimihenkilöt ja Lähivakuutus-ryhmän henkilöstö paheksuvat yhtiön tapaa hakea säästöjä ensisijaisesti henkilöstömäärän vähentämisellä.

LähiTapiolan pääluottamusmies Iiro Ketola sanoo tiedotteessa, että tähän mennessä esitetyt perusteet sekä LähiTapiola-ryhmän taloudelliset tunnusluvut eivät voi oikeuttaa massiivisia irtisanomisia.

LähiTapiolan mukaan ulosmarssi vaikuttaa sen asiakaspalveluun toimistoissa, korvauspalveluissa ja puhelinpalvelussa.

Osa yhtiön toimistoista joudutaan sulkemaan ulosmarssin vuoksi. Myös puhelinpalvelu numerossa 01019 5100 ja korvauspalvelunumero 01019 5105 joudutaan sulkemaan ulosmarssin vuoksi.

LähiTapiolan hätäpalvelu numerossa 0800 04531 pyritään kuitenkin pitämään auki ulosmarssin aikanakin, yhtiö kertoo tiedotteessa.

Uusimmat

Kotimaa

Ylen johtajat vastasivat rekryvideon aiheuttamaan kritiikkiin Jyväskylän yliopistolla – "Keskustelu ei todellakaan ollut mitään hymistelyä"

Ärrävikainen joutuu jonottamaan Jyväskylän seudulla jopa viisi kuukautta – seuraavaksi kokeillaan puheterapeutin vastaanottoa netissä

Järviä rehevöittävästä vieraslajista voi tulla tärkeä biokaasulähde tai lannoitetta – se selviää kolmen vuoden päästä

Sää viilenee mutta kuivuus jatkuu – juuri nyt ilmassa on paljon koivun siitepölyä

Jyskän asukkaat sammuttivat palon asuinalueen läpi menevällä polulla

Isän odottamaton kuolema lähensi Heikki Herliniä ja Riikka-siskoa: "On hyvin tärkeää, että ihmisiä katsotaan ilman massiivisia lokerointeja"

Päiväkodin hoitajaa syytettiin 5-vuotiaan lapsen pahoinpitelystä Jyväskylässä: "Oikeutettu ja hyväksyttävä menettely"

Valiokuntien puheenjohtajuuksista kiinnostava jako: perustuslakivaliokunta SDP:lle, sote-valiokunta keskustalle ja ulkoasiainvaliokunta perussuomalaisille

Eduskuntaryhmät jakoivat valiokuntien puheenjohtajuuksia: Suuri valiokunta vihreille, perustuslakivaliokunta SDP:lle

Petäjäveden liikenneympyrän lähellä savusi – syynä käsistä lähtenyt heinien poltto

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.