Lapin lentoasemilla edessä erittäin vilkas joulukuu

Finavian mukaan suurin osa tilauslennoista saapuu Britanniasta.

Lapin lentoasemilla on tiedossa erittäin vilkas loppuvuosi, kertoo lentoasemayhtiö Finavia. Vilskettä lentokentille tuo suuri tilauslentojen määrä.

– Varauskirjamme perusteella pohjoiseen on joulukuussa luvassa entistä muhkeampi määrä charter-koneita. Koskaan aiemmin listoillamme ei ole ollut näin paljon varauksia tässä vaiheessa vuotta eli ennätykset pistetään taas uusiksi, arvioi johtaja Joni Sundelin Finavian tiedotteessa.

Maanantaihin mennessä pohjoisen kentille oli tehty 588 tilauslentovarausta joulukuulle. Eniten tilauslentoja on tulossa Kittilään (204) ja toiseksi eniten Rovaniemelle (192). Ivaloon tilauslentoja on varattu joulukuulle 103, Enontekiölle 64 ja Kuusamoon 25.

Finavian mukaan suurin osa tilauslennoista saapuu Britanniasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Kahden auton peltikolari Vaajakosken moottoritiellä – "Ajokeli on nyt todella huono"

Tarjoilujen määrän arviointi onnistui Linnan juhlissa – syötävää riitti loppuun asti, mutta pois heitettävää ei juuri jäänyt

Kansanedustaja närkästyi Savon Sanomien pääkirjoituksesta – "Minun mustamaalaaminen on pieni hinta sille, että maataloudesta alettaisiin puhua sillä vakavuudella kuin on tarve"

Linnan hitti: Tämä koru nähtiin emännällä ja lukuisilla vierailla

Kahden auton nokkakolari Jämsänkoskentiellä – tie toistaiseksi poikki

Työmarkkina-asiantuntija: Rinne puuttui työmarkkinoihin edeltäjäänsä vähemmän

Poliisi: Mielenosoituksiin osallistui Pohjoismaisen vastarintaliikkeen toiminnassa olevia henkilöitä, kuva- ja videomateriaalia käydään läpi

Linnan juhlia seurattiin aiempaa enemmän verkossa – tv-lähetyksillä yhteensä kolme miljoonaa katsojaa

Keskustan varapuheenjohtaja kertoo, että hallitus on kipuillut alusta alkaen – "Vahvaa luottamusta ei ole pystytty rakentamaan"

Tuhannet yhdistävät lukion ja ulkomaat – Jyväskylässä opiskelijoita hemmotellaan maksuttomalla opintojaksolla eri puolilla Eurooppaa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.