Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila (sd.) jäi varasijalle – joutuu etsimään uuden työn

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila taisteli pitkään jämsäläisen sairaanhoitajan (AMK) Piritta Rantasen kanssa SDP:n toisesta edustajapaikasta Keski-Suomessa. Lopulta Kurttila jäi demareiden ensimmäiselle varasijalle.

– Vaikka ääntenlaskenta oli jännittävä, olin koko ajan luottavaisin mielin – kiitos näiden mahtavien tukijoukkojen, Kurttila jutteli Kypärämäen työväenyhdistyksen vaalivalvojaisissa Jyväskylässä.

Kypärämäen työväenyhdistyksen lisäksi Kurttilaa esittivät ehdokkaaksi Palokan, Vaajakosken ja Laukaan työväenyhdistykset.

Kurttila toivoo, että valitut kansanedustajat jatkaisivat vaalityötään myös Arkadianmäellä. Omassa kampanjassaan Kurttila sai kuulla monesti huolestuneita kannanottoja muun muassa eläkeläisten toimeentulosta sekä eriarvoisuudesta liittyen esimerkiksi pankkipalveluihin ja liikenneverkkoihin.

Kurttila lopettaa lapsiasiavaltuutetun tehtävässä huhtikuun lopussa. Sen jälkeen hän alkaa etsiä töitä. Helsinkiläisellä Kurttilalla on kolme kouluikäistä lasta. Niinpä hän kansanedustajana olisi asunut Jyväskylässä vain osan viikkoa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .